dilluns, 1 de desembre del 2014

Taller d'assertivitat lingüística. Parlem valencià!

L’assemblea comarcal de la Plana d’Endavant (OSAN) participa activament a l'Esquerra Independentista de la Plana, des d’on s'ha organitzat aquest "Taller d'assertivitat lingüística".

dijous 4 desembre
18:30
Casal Popular de Castelló


ESDEVENIMENT al Facebook:  
https://www.facebook.com/events/1526922580883757/ 

Activitat emmarcada en el conjunt d'actes, coordinats per la plataforma Castelló per la llengua, per commemorar el 82 aniversari de les normes ortogràfiques que unificaren la llengua catalana al País Valencià, les anomenades Normes del 32 o Normes de Castelló.

Taller d'assertivitat lingüística, a càrrec de Gemma Sanginés. 

Format teoricopràctic: explicació psicològica del comportament lingüístic de les parlants de llengües minoritzades i entrenament en assertivitat*.

Preguem que vos inscrigueu per poder preparar millor el taller.
Només cal que escrigueu un correu amb el vostre nom a ei.laplana@gmail.com


Gemma Sanginés és llicenciada en Psicologia i té una formació especialitzada en l'àmbit de la Psicologia aplicada i en l'entrenament en assertivitat.

És competent en cinc idiomes: anglès, castellà, català, èuscar i francès.

És membre de Tallers per la Llengua, una entitat que es dedica a impartir tallers adreçats a fomentar la sensibilitat envers la diversitat lingüística i l’adopció de conductes lingüístiques que faciliten el manteniment de la vitalitat de la llengua catalana.


* L'assertivitat és la capacitat d'autoafirmar els propis drets de manera clara i respectuosa, sense negar els drets dels altres i sense que els altres vegen en aquestes expressions conductes agressives o manipuladores.
 
Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Assemblea comarcal de la Plana