diumenge, 4 de setembre del 2016

11-SETEMBRE: diada de Catalunya

Als Països Catalans desobeïm per la independència!

Des d’Endavant (OSAN) fem una crida a la mobilització popular aquest Onze de Setembre. Un carrer actiu i mobilitzat continua essent imprescindible per a evitar que allò que es reclama al carrer sigui diluït per les institucions.
Així mateix, creiem especialment important que les mobilitzacions de l’esquerra independentista transmetin un missatge clar i nítid: sense desobediència no serà possible assolir la independència dels Països Catalans.

És per tot això que Endavant (OSAN), juntament amb altres organitzacions de l’esquerra independentista, hem convocat un seguit d’actes i mobilitzacions arreu del Principat per aquest Onze de Setembre. I també és per això que l’esquerra independentista reinicia el curs polític amb la mirada fixada a continuar mobilitzant-nos en les diades del País Valencià (9 d’octubre), la Catalunya Nord (7 de novembre) i Mallorca (31 de desembre).

Perquè la nostra lluita, la nostra estratègia i els nostres objectius són nacionals.
Endavant (OSAN) centrarem el nostre discurs polític d’aquest Onze de Setembre en tres eixos:
  • Cal conquerir la sobirania per a que el poble es pugui governar i fer front als atacs de l’espanyolisme, el capitalisme i el patriarcat. Això als Països Catalans passa per guanyar la independència.
  • Sense desobediència no és possible canviar l’actual marc legal i jurídic. La pràctica i la legitimació de la desobediència ha de ser l’estratègia central de tot procés independentista.
  • Cal denunciar tots els intents d’allargar, canalitzar dins la legalitat vigent i finalment domesticar les demandes populars de sobirania i canvis en profunditat.

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Assemblea comarcal de la Plana