diumenge, 8 d’octubre de 2017

9-OCTUBRE: diada del País Valencià

Aquest 9 d’octubre, com cada any, tornarem a eixir als carrers de València per a exigir la plena sobirania política i econòmica per al País Valencià. El projecte neoautonomista del “govern del canvi” és incapaç de crear quotes dignes de benestar per a les classes populars ni d’exercir res semblant a una sobirania política de veritat. 

L’autonomisme té el topall d’un estat que no dubta en limitar i si cal reprimir qualsevol intent de superar el sostre autonòmic marcat pel nacionalisme espanyol.
Davant d’això, des d’Endavant i des de l’esquerra independentista plantegem obertament que la independència és l’únic camí per a construir una societat on les classes populars i les dones tinguem nivells de vida dignes i drets reals que ens protegeixin, i on els nostres drets nacionals puguin ser respectats.
En definitiva, l’única opció per a exercir una sobirania política i econòmica real passa per a la construcció d’una República independent dels Països Catalans i una societat socialista i feminista.

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional