dilluns, 1 de maig de 2017

1-MAIG: dia de la classe treballadora

Endavant (OSAN)
L'assemblea comarcal de la Plana d'Endavant (OSAN) participa activament en la "Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa", des d'on hem organitzat els actes per l'1 de maig, dia de la classe treballadora, a Castelló de la Plana.

dilluns 1 maig 2017
dia de la classe treballadora


12:00 - MANIFESTACIÓ
                   plaça de la Independència
14:00 - dinar popular i fira d'entitats 
15:00 - concert 
                   plaça de les Illes Columbretes
CASTELLÓ DE LA PLANA


Amb el capitalisme patriarcal no tenim futur. Sobiranies, drets i autodeterminació.

Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa
Els efectes de la crisi capitalista sobre la classe treballadora no s’han suavitzat. Desnonaments, atur, precarietat i temporalitat laboral, salaris de misèria, privatitzacions de serveis públics, reforma laboral, privació de serveis bàsics, doble explotació i doble escala salarial de les dones i un llarg etcètera continuen formant part de la vida diària dels treballadors i treballadores dels Països Catalans.
Aquesta és la veritable cara del capitalisme patriarcal, dels estats espanyol i francès i de la Unió Europea. Les nostres llibertats nacionals, els nostres drets com a classe treballadora i com a dones i la democràcia social i econòmica no són possibles dins l’actual sistema econòmic i dins els actuals marcs polítics.
És per això que ens cal:
Esquerra Independentista
  • Plantar cara a totes les agressions que la UE, l’estat i la patronal fan sobre la classe treballadora en matèria de drets laborals, privatitzacions i despossessió.
  • Assenyalar totes aquelles propostes polítiques que no qüestionin obertament el capitalisme patriarcal, els estats-nació espanyol i francès i la Unió Europea, com propostes que només serveixen de maquillatge per a rentar-li la cara al sistema.
  • Combatre l’extrema dreta i ser el dic de contenció, barri a barri, contra els seus intents d’aprofitar políticament la desesperació i la protesta dels sectors socials més desafavorits.
  • Construir el nostre propi instrumental, la caixa d’eines que permeti a les classes populars dels Països Catalans conquerir el seu futur. Sense autoorganització i sense la construcció de poder popular no és possible aspirar a capgirar el sistema.
Conquerir el nostre futur com a classe i com a poble passa per guanyar les sobiranies sobre tots els àmbits que afecten les nostres vides. Passa també per guanyar tots aquells drets que ens corresponen diguin el que diguin les legislacions fetes pels estats a mida per a la protecció del capitalisme i del patriarcat. I passa per exercir l’autodeterminació com a poble.

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional