diumenge, 13 de desembre del 2015

Marxa de torxes per les preses polítiques 2015

divendres 18 desembre 2015 

18:00 xerrada antirepressiva a càrrec de Pablo Hasel (represaliat polític)
La Cosa Nostra, carrer Sant Miquel, 2

20:30 MARXA DE TORXES
plaça de la Independència

21:30
sopar popular i concert amb Pablo Hasel + Inessa
La Cosa Nostra, carrer Sant Miquel, 2

ESDEVENIMENTS al Facebook:
https://www.facebook.com/events/1524773281170880/
https://www.facebook.com/events/770254506440436/

Manifest de Rescat per la Marxa de torxes 2015:
Un any mes ens trobem als carrers, un any mes recordem que no hi som totes, ja que les nostres companyes Marina i Lola continuen tancades al estat francès.

Un any on hem vist que el clam per la independència del Principat de Catalunya ha sigut un clam amb un 47’77% favorable a la independència, on l’estat espanyol continua enrocant-se en el seu habitual immobilisme, i que comprovarem a les eleccions estatals que la herència del franquisme continua ben viva.

Un any on hem vist la renovació de llei repressives com el Codi Penal o la Llei de Seguretat Ciutadana, mes coneguda com a Llei Mordaça, amb l’única intenció de callar a la dissidència.

I nosaltres continuem solidaritzant-nos amb elles cada dia, com si fos el primer dia. Deixem de banda la hipocresia d’aquests dies i ens llancem als carrers, no per quedar immerses en mig de la multitud que passeja amb una venda als ulls, sinó per denunciar la seva situació.

Denunciem el règim especial al que estan sotmeses, un règim creat especialment per a elles, tot i que els botxins que el van redactar no les reconeguin com a tals. Denunciem les vulneracions de drets a les quals es troben sotmeses cada dia. Denunciem la dispersió que, tant elles com les seves famílies, pateixen des de l’inicií de les seves condemnes. Denunciem la repressió que patim en el nostre dia a dia per solidaritzar-nos amb elles i el seu entorn familiar.
Però amb totes les seves amenaces i imposicions, no deixarem de ser solidàries i no renunciarem a la nostra lluita i el nostre compromís. Som conscients de que no hi som totes, que ens falten la Marina i la Lola. I cada any continuarem omplint els carrers amb la flama de la solidaritat, per il·luminar el camí de les nostres companyes per quan tornin a casa.

Ells il·luminen els carrers amb llums de colors, nosaltres amb la flama de la solidaritat. Ells regalen consumisme, nosaltres lluita i compromís.

Per Nadal les volem a casa!
Fins l’últim Rescat la lluita continua!

Organitza:
Rescat - col·lectiu de suport als i les preses polítiques catalanes

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Assemblea comarcal de la Plana