dilluns, 26 d’octubre del 2015

Xerrada: "llei mordassa i moviments socials"

XERRADA 
Xerrada: "llei mordassa i moviments socials"
divendres 13 novembre
19:00

A càrrec de Maria Josep, que és membre d'Alerta Solidària (l'organització antirepressiva de l'Esquerra Independentista). Ens explicarà en què consisteix la llei mordassa (Ley de Seguridad Ciudadana) i com ens afecta en la nostra activitat militant als moviments socials.

Acte emmarcat en les V Jornades Anticapitalistes organitzades per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

Tot i treballar i ser qui movem la societat seguim sent pobres, mentre els qui manen, aquells que han nascut rics i s’aprofiten del fruit del nostre treball ens paguen uns sous miserables i ens roben, no només amb cada cas de corrupció sinó també amb cada euro que guanyen a costa del nostre treball.
En aquestes condicions només queda la resposta, és ací on entra en joc la repressió que ens multa, deté o empresona per lluitar. Exigim la derogació de lleis repressives com la llei ‘Mordassa’ i les anteriors lleis de seguretat ciutadanes heretades del franquisme així com les ordenances del civisme. El resultat de lluitar per sobreviure o per un món millor és la presó, una institució repressiva on els rics mai entren i els pobres mai ixen.
Nosaltres, la classe treballadora, volem acabar amb aquesta situació. És el moment per a organitzar-nos entre nosaltres, a cada barri, centre de treball, centre educatiu…, per a combatre aquells que ens volen privar d’una vida digna i aconseguir un nou sistema basat en el que decidim.

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional