dilluns, 15 de setembre de 2014

MURAL: avortament lliure i gratuït


L'assemblea comarcal de la Plana d'Endavant (OSAN) ha realitzat a la llera del riu Sec de Castelló de la Plana un mural reivindicatiu per l'avortament lliure i gratuït.
El mural s'emmarca en la campanya contra la reforma retrògrada de la llei de l'avortament que ha intentat promoure el ministre Gallardón.
Les accions continuades contra aquesta mesura reaccionària han portat el govern a considerar seriosament la retirada del projecte. Per tant, s'ha demostrat una vegada més que la lluita és l'únic camí i que la mobilització paga la pena.


Tot i així, creiem que cal continuar lluitant per la defensa del dret a decidir sobre el propi cos. La més que probable retirada de la llei és una victòria, però les polítiques actuals sobre avortament disten encara del respecte a un dret fonamental com és el dret a decidir sobre el propi cos.
És per això que campanyes en defensa d'aquest dret, que inclou l'accés lliure i gratuït a l'avortament, tenen sentit hi hagi perill de contrarreforma o no. Els drets fonamentals es defensen lluitant i nosaltres continuarem treballant per mobilitzar les classes populars en la seva defensa.
Parir és un dret, no una imposició.
Avortament lliure i gratuït!
Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Assemblea comarcal de la Plana