dissabte, 26 de juliol de 2014

Aturem la massacre a Palestina

MANIFESTACIÓ
dimarts 29 juliol
19:30
plaça Maria Agustina
Castelló de la Plana


ATUREM EL GENOCIDI DEL POBLE PALESTÍ
 
L'actual agressió de l'Estat terrorista d'Israel contra el poble palestí, suma una pàgina més a la ignomínia d'un genocidi sistemàtic executat pel sionisme amb l'absolut suport d'Estats Units, la Unió Europea i totes les forces al servei de l'imperialisme multinacional.

Aquesta vegada, amb el pretext de la fosca mort de tres joves jueus, Israel ha llançat un nou atac contra la franja de Gaza que ja ha provocat més de 650 víctimes mortals, la majoria civils i moltes d'elles menors.

L'estat d'Israel interpreta falsament la crítica als seus crims com un acte d'antisemitisme i d'odi als jueus. La nostra solidaritat amb el poble palestí no té res a veure amb prejudicis ètnics ni religiosos, sinó amb el dret d'un poble a lluitar per la seua existència front a un invasor que el vol expulsar de la seua pròpia terra. Haver estat víctimes del nazisme no autoritza a Israel a actuar d'igual manera contra un altre poble, en nom d'una altra ideologia supremacista: el sionisme.

Les bombes sobre la població a Gaza ens recorden que, des de 1948, l'Estat sionista ve perpetrant una campanya constant d'ocupació il·legal, expulsió i genocidi creixent sobre la població i el territori del poble palestí. Aquest nou episodi, davant la inhabilitació del Consell de Seguretat de l'ONU pels poderosos, demostra que per al capitalisme i els estats que el sostenen les vides humanes no tenen absolutament cap valor.

Però, davant l'actitud i silenci còmplice dels poderosos, s'alça la indignació, la ràbia justa i la digna resposta solidària dels pobles del món que entenen la resistència del poble palestí com la seua pròpia lluita, i senten en el cor com a propi cada mort que les bombes israelianes sembren a la franja Gaza.

És per tot això que el poble de Castelló, a través d'aquesta manifestació, vol manifestar el següent:

1r. L'exigència immediata del cessament del bombardeig i agressió de l'Estat sionista d'Israel sobre Gaza i la resta del territori palestí.

2n. La denuncia del paper de les grans empreses de comunicació i premsa que, sistemàticament, invisibilitzen la lluita del poble palestí i donen cobertura ideològica als crims contra la humanitat de l'Estat d'Israel.

3r. L'exigència a l'Estat Espanyol que trenque relacions diplomàtiques amb l'estat genocida d'Israel, així com la imposició de sancions polítiques i econòmiques al mateix.

4t. L'exigència al govern valencià d'una declaració pública de rebuig al genocidi del poble palestí.

5é. La crida a la població a sumar-se al boicot econòmic i de desinversió contra els productes israelians, seguint la campanya BDS (Boicot, Desinversions i Sancions).

6é. El suport a la proclamació de l'Estat Palestí independent amb capital a Jerusalem, la reparació del dany causat en decennis d'agressió i el dret al retorn de la població palestina forçada a l'exili.

Malgrat la injustícia, de la massacre i l'odi desplegat, malgrat el poder dels diners i de les armes, creiem fermament que la justícia i la voluntat decidida del poble palestí, al costat de la solidaritat de tots els pobles del món, triomfarà.

PALESTINA VENCERÀ!

FORA L'AGRESSOR ISRAELIÀ DE PALESTINA!

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional