dimecres, 18 de juny de 2014

Amb la Unió Europea NO tenim futur

L’esquerra independentista ha posat en marxa la campanya “Amb la Unió Europea no hi ha futur”. Endavant, Arran, la COS, el SEPC i la CUP Aquesta campanya, que es desenvoluparà al llarg del mes de maig, té per objectiu estendre el missatge que cal sortir de la Unió Europea com a pas imprescindible en qualsevol procés emancipador.

Volem confrontar els missatges pro UE, hegemònics en el discurs polític, amb la realitat de les polítiques d’aquesta Unió. Volem confrontar la imatge edulcorada i l’embolcall de progrés amb què se’ns ven el projecte de la UE amb la realitat de despossessió cada cop més accentuada de la perifèria i de les classes treballadores. Volem confrontar la idea que la Unió Europea garantirà els drets democràtics dels catalans i les catalanes amb la realitat d’una Unió Europea que obeeix a la raó d’estat per damunt de cap consideració d’extensió de drets.

La campanya tindrà com a eix central la difusió de propaganda, tant al carrer com a la xarxa, i anirà acompanyada d’alguns actes públics arreu dels Països Catalans. Volem trencar la dinàmica del show electoral i el pensament políticament correcte i posar damunt la taula l’oposició cada vegada més àmplia d’una part important de les classes populars al projecte de la UE, i el convenciment que aquest projecte no és ni desitjable ni tan sols reformable.

En podeu seguir l’evolució tant al nostre web com a les xarxes, a través dels comptes de les organitzacions que impulsem la campanya. Us animem també a participar-hi activament, difonent la propaganda, promovent el debat i assistint als actes públics.
Espai web: http://amblauenotenimfutur.wordpress.com
Hashtag: #UEnoFutur