dimecres, 12 de setembre de 2012

Crònica: manifestació antirepressiva


Les expectatives dels convocants superaren totes les previsions, tant va ser així que el que havia de ser una concentració es convertí en una improvisada manifestació.
Les mostres de rebuig a l'actuació repressiva per part de les forces d'ocupació espanyoles durant el dilluns a la Universitat Jaume I es donaren en escreix.
Puntualment començà la convocatòria, que lluïa bona cosa de pancartes reivindicatives, banderes comunistes i estelades.
Un miler de persones circularen per Castelló de la Plana pacíficament però amb accentuats crits de denúncia cap als agressors uniformats, tot sense oblidar que els vertaders responsables de la precarietat del nostre poble s'amaguen als despatxos de les institucions i les grans empreses.
Cal recordar que aquesta convocatòria ha sigut d'un dia per l'altre i que la bona acollida que ha tingut és sense dubte perquè ja no és creïble la versió de la policia, ni dels alts càrrecs que justifiquen la seua violència per tal de mantenir el sistema que només a ells beneficia. 
De fet, els agents armats del capital han fet acte de presència, doncs han estat gravant als assistents a la convocatòria, però conscients del rebuig que provoquen als ciutadans ho han fet d'amagat, vestint de paisà. En un exemple de dignitat, els manifestants han començat a escridassar-los i assenyalar-los, fins que els policies han marxat de corre-cuita.
No contents amb això els agents, després de la manifestació, s'han apropat a la plaça de la Muralla i han identificat a diverses persones de manera de manera intimidatòria en un clar intent de criminalització dels moviments socials. 
11-09-2012 Castelló de la Plana
Prou repressió al moviment estudiantil!

Absolució encausats!

Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Assemblea comarcal de la Plana