dimarts, 17 de juliol del 2012

MANIFESTACIÓ: Viuen del nostre treball!


MANIFESTACIÓ
dijous 19 juliol 2012
20:00
plaça Maria Agustina
Castelló de la Plana

VIUEN DEL NOSTRE TREBALL!


Vine al bloc anticapitalista.
Mostra el teu rebuig als còmplices de la barbàrie capitalista.


REPARTIM el
TREBALL i la
RIQUESA!

MANIFEST:
Jornada de mobilització
del 19 de juliol de 2012

La situació ja és desesperada. El PP ha aprovat un seguit de mesures inacceptables. Endavant-OSAN diem que és absolutament necessari organitzar-nos per lluitar, si no ens organitzem estem deixant passivament que ens enviïn de cap a l’abisme. Els grecs ho han fet, els islandesos ho han fet; a què estem jugant? No calen formules extraordinàries ni vingudes de ben lluny, la solució és en el poder que tenim nosaltres, els i les treballadores, els pobles explotats, les dones oprimides. Cal que ens organitzem de manera sistemàtica per combatre les agressions que estem patint, podem fer-ho, però és necessària la determinació de tots i totes.

Cal que tornem a recordar totes les retallades que ens estan imposant? Imposant a cops de porra, presó preventiva i acusacions que no se les creuen ni ells? La llista de barbaritats és tan llarga que espanta: l'IVA augmenta un fins al 21%, ja no hi ha paga extra de nadal pels funcionaris, l’atur a la part de la nació oprimida per l’estat espanyol és del 22,2%. Es treuen diners de les arques públiques que van a salvar Bankia, Spanair i després fan fallida, mentre els seus dirigents guanyen un munt de pasta i a sobre tenen la barra de dir-ho. Els funcionaris i funcionaries encara regalen el seu 5% del sou als banquers i els interins col·laboren amb un 30%. Als universitaris els incrementen notablement el preu de les taxes. Augmentarà el número d’alumnes per aula a les escoles perquè es veu que no hi ha diners. Els immigrants són el blanc fàcil del feixisme i aquest avança com s’ha vist en les darreres agressions a Manresa. Cada dia a l’estat espanyol es produeixen una mitjana de 159 desnonaments, cases que van a parar als bancs i que es queden buides. En Millet ronda lliure pel carrer, igual que l’Urdangarin, en Francisco Camps i en Jaume Matas. El rei es lesiona matant elefants a Botswana, país que té una l’esperança de vida de 34 anys. S’ha legalitzat el frau fiscal. Als assassins de dones els tracten com a delinqüents comuns i no s’aborda el tema profundament mentre als vaguistes els acusen de pertànyer a banda criminal i fan webs i tot el que faci falta per criminalitzar-los. És més preocupant que cremin contenidors que no pas boscos. Els Mossos d’Esquadra treuen ulls. Demanen 36 anys de presó a una vaguista per cremar bitllets de paper en una performance davant de la Borsa de Barcelona. La reforma laboral aprovada pel PP, tot i que el PSOE ja va posar-ne les bases, és senzillament tornar al segle XIX. Als miners asturians els tracten com a brossa igual que als presos i preses basques, més enllà del que digui Estrasburg. La taxa de suïcidis a Grècia ha passat de ser la més baixa d’Europa a la més alta en tres anys. Han orquestrat una operació mediàtica sense precedents contra Líbia per robar-ne petroli i pretenen fer el mateix a Síria, rumb a Teheran. 

La situació és lamentable i està lluny de ser solucionada. Cal que ens preparem per lluitar. Els nostres avis i àvies al 1936 també bevien orxates per la rambla i no es pensaven que eren a les portes del que va ser la Guerra Civil i després la guerra mundial de 1939. Resant no aclarirem res, creient-nos les mentides de la classe que ens domina tampoc, el futur només pot anar cap dues bandes, o cap el caos (amenaçant amb el perill nuclear i l’autoextermini, la crisi climàtica i energètica,…) o cap a una societat gestionada per nosaltres, els qui treballem, i no per una classe que viu del treball dels altres.

Posem-nos a treballar avui!
Però ja, perquè el temps passa!
Fes-ho a Endavant-OSAN, a l’Esquerra Independentista, a la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, al Casal Popular de Castelló, al teu barri, al teu lloc de feina o on siga, però no permetem que acaben amb el nostre futur! 

ORGANITZA’T I LLUITA! 

19-07-2012
Països Catalans


Endavant - Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Assemblea comarcal de la Plana