dimecres, 30 de maig del 2012

Contra la repressió, hem pres la humil decisió de no retrocedir!

Arreu dels Països Catalans, hem patit nous episodis repressius:
  • A València, 230 persones han rebut multes de fins 6000€ per participar en les mobilitzacions de la "Primavera Valenciana". Enllaç
  • A Bunyola (Mallorca) ahir van ser detingut 4 independentistes per participar de les xiulades contra Bauzá. Enllaç
  • A Barcelona i Reus s'han detingut 5 noves persones, algunes d'elles militants de l'Esquerra Independentista, per participar en les mobilitzacions de la vaga general del 29 de març.
  • A la Garriga i al barri de Sants de Barcelona 2 persones detingudes avui dimecre, també relacionades amb el 29m.

Comunicat de l'Esquerra Independentista "Solidaritat contra les detencions d’escarni públic"

Els Mossos d’Esquadra han dut a terme les detencions que feia dies esperàvem. A Sant Andreu ha començat la ràtzia contra l’independentisme i els vaguistes que van sortir al carrer el passat 29 de març. Dos detinguts d'aquest barri i un tercer, al barri de Sants, un periodista de mitjans alternatius. A una setmana de la clausura en silenci de la web de delació gràcies a l’efecte d’accions de dignitat d’alguns dels que hi apareixien i les diverses demandes interposades, el Departament d’Interior carrega amb ira. Acusacions d’associació il·lícita, integració a organització de criminals, desordres, danys i delicte contra l’exercici de drets fonamentals. 
No és la primera vegada que Interior pretén actuar contra l’independentisme per la via de l’associació il·lícita. Així ho va intentar contra el moviment estudiantil, contra el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, i ara ho torna a provar. Aquell intent no va reeixir i ara insisteixen en equiparar vaguistes amb criminals. Elevar el delicte de danys i desordres al d’associació il·lícita per justificar mesures punitives com la presó. Mesures dures que respondrem amb contundència. Amb la solidaritat dels qui donem la cara. Dels qui no ens amaguem d’organitzar-nos per la llibertat d’aquest poble, de l’opressió espanyola i francesa sí, però també per deslliurar-nos dels qui emparen el saqueig dels diners públics sense vergonya i sense obrir cap investigació de cap mena. 

Sabem on són els vertaders delinqüents i quin sistema els protegeix. 

Nosaltres vàrem fer Vaga, a la nostra manera, i la tornarem a fer.